×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman kritisch op vleugelaanvallers Ajax tegen NAC

Kees Kwakman kritisch op vleugelaanvallers Ajax tegen NAC
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 18:32 uur

Ajax teleurstellend in uitwedstrijd tegen NAC Breda, volgens ESPN-analist Kees Kwakman

In de recente wedstrijd van Ajax tegen NAC Breda was het optreden van de Amsterdammers niet naar de zin van ESPN-analist Kees Kwakman. Vooral de vleugelaanvallers van Ajax konden Kwakman niet bekoren, aangezien zij volgens hem voor te weinig gevaar zorgden. De vleugelaanvallers werden kort gedekt door de tegenstanders, wat resulteerde in een teleurstellende vertoning.

Kwakman, die als analist scherp let op het spel van de teams, merkte op dat Ajax moeite had om door de verdediging van NAC Breda heen te breken. De vleugelaanvallers slaagden er niet in om dreiging te creƫren en leken moeite te hebben met de strakke dekking die hen ten deel viel. Dit leidde tot frustratie bij Kwakman, die meer had verwacht van de aanvallende spelers van de Amsterdammers.

De kritiek van Kwakman op het optreden van Ajax in de wedstrijd tegen NAC Breda zal ongetwijfeld tot discussie leiden onder voetbalfans en kenners. Het is duidelijk dat er ruimte is voor verbetering bij de vleugelaanvallers van Ajax, die volgens Kwakman meer gevaar zouden moeten kunnen stichten in zulke wedstrijden. Het is aan de spelers en de trainersstaf van Ajax om deze kritiek ter harte te nemen en te werken aan een betere prestatie in de volgende wedstrijden.