×
Home Nieuws Livescore

Priske tevreden met resultaat Feyenoord, maar kritisch op spel

Priske tevreden met resultaat Feyenoord, maar kritisch op spel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 17:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is content met de overwinning die zijn team zondag behaalde in Zwolle, maar hij benadrukt dat er nog ruimte is voor verbetering op het veld. Priske, afkomstig uit Denemarken, gaf aan dat de eerste helft beter had gekund en dat er nog werk aan de winkel is om het spel verder te ontwikkelen. Ondanks de positieve resultaten, blijft de coach kritisch en streeft hij naar een hoger niveau voor zijn team.

Naast het streven naar verbetering op het veld, heeft Priske ook laten doorschemeren dat hij graag nog nieuwe spelers zou willen verwelkomen bij Feyenoord. De Deense trainer erkent dat versterkingen de selectie kunnen verrijken en het team naar een hoger niveau kunnen tillen. Met zijn oog op de toekomst hoopt Priske op een succesvolle samenwerking met eventuele nieuwe aanwinsten die de Rotterdamse club kunnen versterken.

Met een mix van tevredenheid over de behaalde resultaten en de drang naar verdere ontwikkeling, blijft Brian Priske vastberaden om Feyenoord naar successen te leiden. Zijn kritische blik en ambitie om het team te versterken, tonen aan dat de Deense trainer vastbesloten is om het beste uit zijn spelers en de club te halen. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook rekenen op een gedreven coach die streeft naar groei en succes voor de club uit Rotterdam.