×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs onthult details over mislukte transfer naar Charlotte.

Calvin Stengs onthult details over mislukte transfer naar Charlotte.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 17:40 uur

Calvin Stengs heeft recentelijk openhartig gesproken over zijn mislukte overgang naar Charlotte FC. De getalenteerde spelmaker van Feyenoord toonde afgelopen zondag zijn klasse tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle, waar hij niet alleen zelf wist te scoren, maar ook twee assists op zijn naam zette. Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, leek op weg naar een avontuur in de Verenigde Staten, maar de transfer ging uiteindelijk niet door.

De 22-jarige Stengs, die in de jeugdopleiding van AZ werd opgeleid en vorig seizoen de overstap maakte naar Feyenoord, gaf aan teleurgesteld te zijn over het mislopen van de transfer naar de Amerikaanse club. Desondanks toonde hij zijn professionaliteit door zich volledig te focussen op zijn spel bij Feyenoord. Tegen PEC Zwolle liet Stengs zien waarom hij wordt gezien als een van de grootste talenten in de Eredivisie, met zijn doelpunt en assists die cruciaal waren voor de overwinning van zijn team.

De supporters van Feyenoord kunnen opgelucht ademhalen nu Stengs zijn waarde op het veld heeft bewezen en zijn toewijding aan de club heeft getoond. Met zijn uitstekende prestaties en positieve instelling lijkt Stengs vastbesloten om dit seizoen een belangrijke rol te spelen in het succes van Feyenoord. De fans kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze veelbelovende spelmaker.