×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijke 'bodychecks' van Ayase Ueda voor invalbeurt PEC Zwolle

Opmerkelijke 'bodychecks' van Ayase Ueda voor invalbeurt PEC Zwolle
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 17:32 uur

In de slotfase van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord (1-5) vond er een opmerkelijk incident plaats dat niet snel vergeten zal worden. Ayase Ueda, die klaar stond om in te vallen, verraste iedereen door vier 'bodychecks' uit te voeren op een staflid van de Rotterdammers. Deze onverwachte actie zorgde voor verbazing bij ESPN-commentator Vincent Schildkamp en deed de wenkbrauwen fronsen van zowel spelers als toeschouwers.

Het bizarre tafereel speelde zich af in de laatste minuten van de wedstrijd, toen de spanning al uit de lucht leek te zijn. Ueda leek zich echter niet bewust van de situatie en voerde de 'bodychecks' uit met een vastberadenheid die iedereen verbaasde. Het incident zorgde voor een komische noot te midden van een verhitte voetbalwedstrijd en deed de gemoederen hoog oplopen.

Hoewel de reden achter Ueda's actie nog onduidelijk is, zorgde het voor de nodige hilariteit en verbazing op social media. De beelden van de 'bodychecks' gingen al snel viraal en zorgden voor heel wat discussie onder voetbalfans. Het is duidelijk dat dit niet alledaagse moment nog lang zal worden besproken en de geschiedenisboeken van het Nederlandse voetbal zal ingaan als een van de meest opmerkelijke gebeurtenissen ooit tijdens een wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord.