×
Home Nieuws Livescore

Hancko juicht Feyenoord's comeback toe en bevestigt Atlético-interesse.

Hancko juicht Feyenoord's comeback toe en bevestigt Atlético-interesse.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 17:16 uur

Feyenoord-verdediger David Hancko straalt van blijdschap na de overwinning van zijn team op PEC Zwolle. De Rotterdammers wisten met een sterke 4-3-3-opstelling een indrukwekkende 1-5 zege te behalen in de Eredivisie. Hancko, die een solide optreden neerzette in de verdediging, is tevreden dat Feyenoord zich heeft weten te herpakken na een aantal mindere resultaten.

Naast zijn succes op het veld, wordt Hancko ook geconfronteerd met interesse vanuit het buitenland. Zo wordt er gefluisterd over belangstelling vanuit Atlético Madrid voor de Slowaakse verdediger. Hancko blijft echter gefocust op zijn huidige club en prestaties, en laat zich niet afleiden door de geruchten over een mogelijke transfer naar de Spaanse topclub.

Met zijn sterke optredens en toewijding aan Feyenoord, heeft Hancko zich ontpopt tot een belangrijke speler binnen het team. Zijn vastberadenheid en professionaliteit op het veld hebben bijgedragen aan de recente successen van de club. Fans kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen voor de getalenteerde verdediger, zowel bij Feyenoord als mogelijk daarbuiten.