×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord walst over PEC Zwolle met 1-5 zege

Feyenoord walst over PEC Zwolle met 1-5 zege
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 17:00 uur

Feyenoord boekt onder leiding van Brian Priske zijn eerste overwinning in de Eredivisie. De Rotterdammers lieten geen spaan heel van PEC Zwolle en zegevierden met maar liefst 1-5 tijdens hun uitwedstrijd. Een opvallende speler die schitterde in deze wedstrijd was Calvin Stengs, die uitgerekend op dit cruciale moment zijn klasse toonde.

Met Priske aan het roer lijkt Feyenoord een nieuwe wind te hebben gevonden. De ploeg speelde met overtuiging en vastberadenheid, wat resulteerde in een indrukwekkende overwinning op Zwolse bodem. De supporters kunnen dan ook met optimisme uitkijken naar wat de toekomst onder deze nieuwe coach zal brengen.

Calvin Stengs, die in het verleden al zijn kwaliteiten heeft laten zien, was de ster van de avond. Met zijn doelpunten en assists was hij van onschatbare waarde voor Feyenoord. Zijn spel bracht de tegenstander keer op keer in de problemen en zorgde ervoor dat de Rotterdammers met opgeheven hoofd het veld verlieten.

De overwinning op PEC Zwolle is niet alleen een belangrijke stap voor Feyenoord, maar ook een teken van wat er nog meer in het vat zit. Met een coach die het team inspireert en spelers die hun talent laten zien, lijkt de club klaar te zijn voor een succesvol seizoen in de Eredivisie.