×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze verlaat PSV voor AS Monaco transfer.

Jordan Teze verlaat PSV voor AS Monaco transfer.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 15:40 uur

Na de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV (1-3) heeft Jordan Teze bevestigd dat hij zijn laatste optreden voor de Eindhovenaren heeft gehad. De rechtsback kijkt met nostalgie terug op zijn tijd bij PSV en hoopt in de toekomst ooit weer terug te keren naar het Philips Stadion. Zijn vertrek betekent echter niet het einde van zijn carrière, aangezien AS Monaco de verdediger heeft vastgelegd voor maar liefst vijf seizoenen.

Teze, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, zal een nieuwe uitdaging aangaan in de Franse competitie. De overgang naar AS Monaco markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. De club uit het prinsdom Monaco heeft vertrouwen in Teze's potentieel en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor de toekomst.

Voor PSV betekent het vertrek van Teze een aderlating, aangezien hij de afgelopen seizoenen een vaste waarde was in het team. Zijn vertrek zal dan ook zeker gevoeld worden binnen de selectie. Desondanks gunt de club Teze deze nieuwe uitdaging en wenst hem veel succes bij zijn avontuur bij AS Monaco. De supporters zullen zijn passie en toewijding zeker missen, maar kijken uit naar zijn eventuele terugkeer in de toekomst.