×
Home Nieuws Livescore

Hugo Bueno debuteert met assist bij Feyenoord

Hugo Bueno debuteert met assist bij Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 15:32 uur

Een spectaculair debuut voor Hugo Bueno bij Feyenoord! De Spaanse linksback maakte zijn entree in het duel tegen PEC Zwolle en liet gelijk van zich horen. Slechts vier minuten na zijn invalbeurt gaf Bueno een perfecte voorzet op Igor Paixão, die de bal met een knappe kopbal in het net wist te werken. Een droomstart voor de nieuwkomer, die met deze assist meteen zijn waarde bewees voor de Rotterdammers.

De supporters van Feyenoord keken vol bewondering toe hoe Bueno zijn visitekaartje afgaf op het veld. Met zijn haarfijne voorzet liet hij zien over een uitstekende techniek en speloverzicht te beschikken. De samenwerking met Paixão belooft veel goeds voor de rest van het seizoen, en de fans kunnen niet wachten om meer te zien van deze veelbelovende linkerverdediger.

Na zijn glansrijke debuut zal Hugo Bueno ongetwijfeld snel een publiekslieveling worden in De Kuip. Zijn snelle aanpassing en directe impact op het spel van Feyenoord tonen aan dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team. Met zijn talent en drive om te presteren, lijkt Bueno klaar te zijn om een belangrijke rol te spelen in de ambities van de club dit seizoen.