×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid biedt maximaal 4 miljoen voor Benítez

Atlético Madrid biedt maximaal 4 miljoen voor Benítez
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 15:24 uur

Atlético Madrid heeft volgens recente berichten aangegeven dat ze niet bereid zijn om meer dan drie à vier miljoen euro te betalen voor de getalenteerde doelman Walter Benítez. Deze ontwikkeling lijkt echter geen invloed te hebben op PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Nederlandse club blijft vastberaden en onverstoord in hun onderhandelingen, ondanks de beperkte financiële bereidheid van Atlético Madrid.

Daarnaast lijkt de mogelijke transfer van Joël Drommel naar Blackburn Rovers voorlopig op een dood spoor te zitten. De doelman, die eerder in verband werd gebracht met een overstap naar de Engelse club, lijkt vooralsnog niet dichterbij een transfer te komen. De onderhandelingen tussen de betrokken partijen hebben nog niet tot concrete resultaten geleid, waardoor de toekomst van Drommel nog onzeker blijft.

PSV en Blackburn Rovers zullen naar verwachting de komende dagen blijven werken aan mogelijke oplossingen voor de transfers van Benítez en Drommel. De clubs zullen hun strategieën moeten heroverwegen en mogelijk nieuwe onderhandelingen moeten voeren om tot overeenstemming te komen. De fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze transferdossiers, die de koers van het komende seizoen aanzienlijk kunnen beïnvloeden.