×
Home Nieuws Livescore

Priske: Duel met PEC perfect voor systeemwissel, Stengs gefocust

Priske: Duel met PEC perfect voor systeemwissel, Stengs gefocust
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 15:08 uur

Trainer Brian Priske van Feyenoord heeft aangegeven dat het aanstaande duel met PEC Zwolle een perfect moment is om van speelsysteem te veranderen. De Deense coach is vastbesloten om zijn team tactisch aan te passen en gelooft dat deze wedstrijd de ideale gelegenheid biedt om dit te testen en te implementeren. Priske is ervan overtuigd dat een nieuwe benadering nodig is om de prestaties van zijn ploeg te verbeteren en kijkt uit naar de uitdaging die het duel met PEC Zwolle met zich meebrengt.

Daarnaast benadrukt Priske dat Calvin Stengs volledig gefocust is op het aankomende duel tegen Feyenoord. De talentvolle aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een sterke prestatie tegen de Rotterdamse club en is vastberaden om zijn stempel te drukken op de wedstrijd. Priske is onder de indruk van Stengs' toewijding en mentaliteit en heeft er alle vertrouwen in dat de aanvaller een belangrijke rol zal spelen in het duel.

Ook heeft Priske lovende woorden over voor nieuwkomer Hugo Bueno, die in zijn eerste week bij de club een sterke indruk heeft achtergelaten. De Spaanse verdediger heeft zich snel aangepast aan zijn nieuwe omgeving en heeft laten zien over de kwaliteiten te beschikken die Feyenoord nodig heeft. Priske is verheugd over de impact die Bueno al heeft gehad en is optimistisch over de bijdrage die de verdediger in de toekomst zal leveren aan het team.