Home Nieuws Livescore

PSV wint tweede Eredivisie-wedstrijd na comeback tegen Heracles

NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 14:16 uur

PSV heeft opnieuw laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn in de Eredivisie door ook hun tweede wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. In een spannend duel tegen Heracles Almelo wist de Eindhovense ploeg de overwinning naar zich toe te trekken. Heracles Almelo verraste met een vroege voorsprong, maar PSV liet zien over veerkracht te beschikken door in de tweede helft het tij te keren en uiteindelijk met 1-3 als winnaar van het veld te stappen.

De wedstrijd begon met Heracles Almelo die vastberaden was om PSV te verslaan en al snel op voorsprong kwam. De Eindhovenaren lieten zich echter niet uit het veld slaan en knokten zich terug in de wedstrijd. Met sterk spel in de tweede helft wist PSV de druk op Heracles op te voeren en de gelijkmaker te scoren. Vervolgens bleven de Eindhovenaren aandringen en met nog twee doelpunten wisten ze de overwinning veilig te stellen.

Trainer Roger Schmidt was na afloop tevreden met de prestatie van zijn team en prees de veerkracht die ze hadden getoond. De supporters van PSV konden opgelucht ademhalen na deze overwinning en kijken vol vertrouwen uit naar de volgende wedstrijd. Met twee overwinningen op rij is PSV goed begonnen aan het nieuwe seizoen en lijken ze klaar te zijn voor de uitdagingen die nog komen gaan in de Eredivisie.