×
Home Nieuws Livescore

Ajax verhuurt Medic aan VfL Bochum met koopoptie

Ajax verhuurt Medic aan VfL Bochum met koopoptie
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 12:32 uur

Ajax en VfL Bochum hebben de handen ineengeslagen voor een opmerkelijke transferdeal. De Nederlandse club en de Duitse club hebben een mondeling akkoord bereikt over de tijdelijke overgang van verdediger Jakov Medic. De 21-jarige speler zal op huurbasis de overstap maken naar VfL Bochum, zo meldt De Telegraaf.

De overgang van Medic naar de Duitse club markeert een nieuwe stap in zijn carrière. De talentvolle verdediger krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen in de competitieve omgeving van de Bundesliga. Ajax en VfL Bochum hebben tevens afgesproken dat de Duitse club een optie tot koop heeft bedongen, waardoor de transfer mogelijk permanent kan worden.

Voor Jakov Medic betekent deze overgang naar VfL Bochum een kans om meer speeltijd en ervaring op te doen op het hoogste niveau. De jonge verdediger zal zich moeten bewijzen in de Duitse competitie en zijn kwaliteiten laten zien aan zijn nieuwe club. Ajax en VfL Bochum zullen nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat Medic zich optimaal kan ontwikkelen tijdens zijn verblijf bij de Duitse club.

De transfer van Jakov Medic van Ajax naar VfL Bochum is een opvallende stap in de carrière van de talentvolle verdediger. De komende periode zal uitwijzen hoe Medic zich zal manifesteren in de Bundesliga en of VfL Bochum gebruik zal maken van de optie tot koop om de speler definitief aan zich te binden. Volg de ontwikkelingen rondom deze transfer via De Telegraaf en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Jakov Medic en zijn overstap naar VfL Bochum.