×
Home Nieuws Livescore

PSV wacht op Liverpool voor transfer Sepp van den Berg

PSV wacht op Liverpool voor transfer Sepp van den Berg
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 12:24 uur

PSV blijft hoopvol over de mogelijke komst van Sepp van den Berg naar Eindhoven, maar de bal ligt nu volledig in het kamp van Liverpool. De Nederlandse club heeft aangegeven dat alleen een positieve reactie van de Engelse club de transfer in een stroomversnelling kan brengen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV heeft laten weten dat ze niet langer kunnen wachten en actie zullen ondernemen.

Sepp van den Berg, een veelbelovende verdediger, staat al een tijdje op het verlanglijstje van PSV. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en hoopt dan ook dat Liverpool bereid is om mee te werken aan een overgang. De Eindhovenaren zijn vastberaden om hun selectie te versterken en zien in Van den Berg een speler met veel potentieel.

De onderhandelingen tussen PSV en Liverpool zijn al enige tijd gaande, maar tot op heden is er nog geen definitieve overeenkomst bereikt. PSV heeft nu duidelijk gemaakt dat ze niet eindeloos kunnen wachten en dat er actie moet worden ondernomen. De club is vastbesloten om deze transferperiode nog versterkingen binnen te halen en ziet in Sepp van den Berg een belangrijke schakel voor de toekomst. Het is nu afwachten of Liverpool bereid is om de hand uit te steken en PSV te helpen bij het realiseren van deze transfer.