×
Home Nieuws Livescore

Priske onverstoorbaar na kritiek op tactiek bij Feyenoord.

Priske onverstoorbaar na kritiek op tactiek bij Feyenoord.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 09:48 uur

Trainer Brian Priske van Feyenoord trekt zich weinig aan van de kritiek die hij heeft ontvangen na het gelijkspel tegen Willem II. De Deense coach hield vast aan zijn 3-4-3 formatie tijdens de wedstrijd in De Kuip, wat tot gemengde reacties leidde bij supporters en analisten. Ondanks de teleurstelling over het resultaat, blijft Priske vastberaden om zijn team verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Het gelijkspel tegen promovendus Willem II heeft de druk op Priske en zijn spelers verhoogd, maar de coach blijft optimistisch over de toekomst van Feyenoord. Hij is vastbesloten om zijn visie en tactiek door te zetten, ongeacht de kritiek die daarbij komt kijken. Priske gelooft in de kracht van zijn team en is vastbesloten om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het spel van Feyenoord.

Hoewel de resultaten nog niet altijd zijn zoals gehoopt, blijft Priske vasthouden aan zijn filosofie en werkwijze. Hij is ervan overtuigd dat zijn aanpak op de lange termijn vruchten zal afwerpen en tot succes zal leiden voor Feyenoord. De coach blijft gefocust op het verbeteren van zijn team en is vastbesloten om de kritiek om te zetten in positieve energie en motivatie voor zijn spelers.