×
Home Nieuws Livescore

PSV en AS Monaco akkoord over transfer Teze

PSV en AS Monaco akkoord over transfer Teze
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 00:56 uur

PSV en AS Monaco hebben groen licht gegeven voor de overgang van Jordan Teze, zo heeft de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano onthuld in de late uurtjes van zaterdag. De Italiaanse journalist bevestigt dat beide clubs tot een akkoord zijn gekomen over de transfer van de talentvolle verdediger. De deal, ter waarde van naar schatting 12 miljoen euro, markeert een belangrijke stap in de carrière van Teze, die nu de kans krijgt om zijn talent te tonen in de Franse Ligue 1.

De transfer van Teze naar AS Monaco betekent een nieuwe uitdaging voor de jonge Nederlander, die bij PSV al indruk heeft gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie. De verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en AS Monaco ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun defensie. Met de overgang naar de Franse club krijgt Teze de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau en zijn kwaliteiten te laten zien in een competitie van hoog niveau.

De transfer van Jordan Teze naar AS Monaco is een belangrijke stap voor zowel de speler als de clubs. PSV ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor het laten gaan van hun talentvolle verdediger, terwijl AS Monaco versterking krijgt voor hun achterhoede. De komende periode zal cruciaal zijn voor Teze om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en zijn plek te veroveren in het team van AS Monaco. De fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de officiële presentatie van Teze bij zijn nieuwe club en zijn debuut in de Ligue 1.