×
Home Nieuws Livescore

Barcelona wint eerste duel zonder De Jong van Valencia.

Barcelona wint eerste duel zonder De Jong van Valencia.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 18 augustus 2024 00:32 uur

FC Barcelona heeft met succes de aftrap van het seizoen gemaakt door een overwinning te behalen in hun eerste wedstrijd, ondanks het gemis van de geblesseerde sterspeler Frenkie de Jong. De ploeg reisde af naar het Estadio Mestalla voor een spannend duel tegen Valencia, dat eindigde in een 1-2 overwinning voor de Catalanen.

Zonder de creativiteit en balans van De Jong wist Barcelona toch een sterke prestatie neer te zetten tegen een taaie tegenstander. De wedstrijd bracht een levendig schouwspel met kansen aan beide kanten, maar het was Barcelona dat uiteindelijk aan het langste eind trok dankzij doelpunten van onder andere Lionel Messi en Antoine Griezmann.

De overwinning in het Estadio Mestalla zal Barcelona vertrouwen geven voor de rest van het seizoen, ondanks de afwezigheid van De Jong. De ploeg zal nu moeten bouwen op deze positieve start en zich voorbereiden op de volgende uitdagingen die voor hen liggen in de competitie. Met de steun van hun fans en de vastberadenheid van de spelers, lijkt Barcelona klaar te zijn voor een succesvolle campagne.