×
Home Nieuws Livescore

Nick Olij pakt punt met Sparta en Oranje-voorselectie.

Nick Olij pakt punt met Sparta en Oranje-voorselectie.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 23:00 uur

Doelman Nick Olij heeft een succesvolle week achter de rug. De 28-jarige keeper van Sparta Rotterdam behaalde een belangrijk punt tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente, waar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 1-1. Dit resultaat zorgde voor een tevreden gevoel bij Olij en zijn team, die een sterke prestatie neerzetten op vreemde bodem.

Naast zijn goede optreden in de Eredivisie kreeg Olij nog meer goed nieuws te horen. Hij is namelijk opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, beter bekend als Oranje. Deze selectie is een grote eer voor de doelman, die hiermee de kans krijgt om zich te meten met de beste spelers van Nederland en mogelijk zijn debuut te maken in het nationale team.

Voor Olij is het een droom die uitkomt om deel uit te maken van de voorselectie van Oranje. Zijn harde werk en toewijding aan het spel hebben zich vertaald in deze bijzondere erkenning. De doelman kijkt dan ook met trots en enthousiasme terug op deze fijne voetbalweek, waarin hij zowel op clubniveau als op internationaal niveau mooie successen heeft behaald.