×
Home Nieuws Livescore

Sergiño Dest toont veelbelovend herstel op Instagram

Sergiño Dest toont veelbelovend herstel op Instagram
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 21:48 uur

Sergiño Dest, de talentvolle rechtsback van PSV, lijkt langzaam maar zeker weer op de weg terug te zijn na maanden van blessureleed. De 20-jarige verdediger heeft al geruime tijd aan de zijlijn gestaan vanwege een zware knieblessure, maar laat nu via zijn Instagram-account weten dat hij vooruitgang boekt in zijn herstel. De fans van de Eindhovense club zullen ongetwijfeld opgelucht ademhalen bij het zien van de hoopgevende beelden die Dest deelt.

De Amerikaanse international, die bekend staat om zijn dribbelvaardigheden en aanvallende impulsen vanaf de rechterflank, heeft een moeilijke periode achter de rug. Zijn afwezigheid op het veld werd zowel door het team als de supporters gevoeld. De terugkeer van Dest zou dan ook een welkome versterking betekenen voor PSV, dat momenteel strijdt om een plek in de top van de Eredivisie.

Dest zelf lijkt vastberaden om sterker terug te komen en werkt hard aan zijn herstel. De beelden die hij deelt tonen zijn toewijding en vastberadenheid om zo snel mogelijk weer in actie te kunnen komen. Het is nog onduidelijk wanneer de rechtsback daadwerkelijk zijn rentree zal maken, maar de eerste tekenen zijn in ieder geval positief. PSV-fans hopen dan ook dat Dest binnenkort weer te bewonderen zal zijn op de Nederlandse velden.