×
Home Nieuws Livescore

Jakov Medic verbaast met technische trapkunsten op social media

Jakov Medic verbaast met technische trapkunsten op social media
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 21:32 uur

Ajax-speler Jakov Medic heeft opnieuw bewezen over een indrukwekkende traptechniek te beschikken. De Kroaat, die vorig seizoen al opviel met een prachtige treffer tegen Heracles Almelo, liet op de social media-kanalen van de club zien dat zijn kwaliteiten nog altijd ongeëvenaard zijn. Op een video is te zien hoe Medic een technisch hoogstaande bal trapt, tot grote verbazing van Liverpool-captain Jordan Henderson, die vol bewondering toekijkt.

De beelden tonen ook hoe Ajax-doelman Remko Pasveer onder de indruk is van Medic's vaardigheden. Terwijl Henderson met open mond staat te kijken, schudt Pasveer hem vol bewondering de hand. De video verspreidt zich razendsnel op social media en zorgt voor veel lof en bewondering voor de talentvolle Kroaat.

Met zijn uitzonderlijke traptechniek en precisie laat Jakov Medic opnieuw zien waarom hij een belangrijke speler is voor Ajax. Zijn vermogen om de bal op technisch hoog niveau te trappen, gecombineerd met zijn doelgerichtheid, maakt hem tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Ajax-fans kijken reikhalzend uit naar wat Medic nog meer in petto heeft in het komende seizoen.