×
Home Nieuws Livescore

Rulli maakt indruk met gestopte penalty bij Marseille-debuut

Rulli maakt indruk met gestopte penalty bij Marseille-debuut
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 20:48 uur

In zijn debuutwedstrijd voor Olympique Marseille heeft Geronimo Rulli meteen laten zien waarom de club hem heeft aangetrokken. De voormalige doelman van Ajax wist een strafschop te stoppen in het duel tegen Stade Brest, waarmee hij direct zijn waarde bewees voor het team. Rulli, die deze zomer de overstap maakte naar de Franse club, liet zien over de nodige klasse en kalmte te beschikken in het doel.

De redding van Rulli zorgde voor opluchting bij de fans van Olympique Marseille, die hoge verwachtingen hebben van de Argentijnse keeper. Met zijn snelle reflexen en doelgerichtheid wist Rulli de tegenstander van het scoren te weerhouden en gaf hij zijn team een belangrijke boost in de wedstrijd. Zijn optreden werd dan ook met lof ontvangen door zowel supporters als zijn medespelers.

De strafschopredding van Rulli markeert een veelbelovend begin van zijn avontuur bij Olympique Marseille en laat zien dat hij een belangrijke schakel kan worden in het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten lijkt Rulli een aanwinst te zijn voor de club en belooft hij nog veel meer spectaculaire momenten te gaan beleven in het Franse voetbal.