×
Home Nieuws Livescore

Martens: Ophef over Goes 'nergens op slaan', Guillaume ontketend.

Martens: Ophef over Goes 'nergens op slaan', Guillaume ontketend.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 19:08 uur

AZ-verdediger Maarten Martens heeft zich uitgesproken over de controverse rondom zijn teamgenoot Wouter Goes en Almere City-speler Baptiste Guillaume. Martens is resoluut in zijn standpunt en noemt de ophef "nergens op slaan". De beschuldiging luidt dat Goes Guillaume herhaaldelijk zou hebben geknepen, wat resulteerde in een heftige reactie van de Almere City-speler.

De situatie tussen Goes en Guillaume escaleerde tijdens een recente wedstrijd, waarbij de gemoederen hoog opliepen. Guillaume liet zich volledig gaan na de vermeende provocaties van de AZ-verdediger. De beelden van het incident gingen al snel viraal op sociale media en leidden tot veel discussie binnen de voetbalwereld.

Martens benadrukt echter dat de ophef overdreven is en dat er geen sprake was van opzettelijk wangedrag van Goes. De verdediger van AZ staat volledig achter zijn teamgenoot en gelooft dat de situatie uit zijn verband is gerukt. Desondanks blijft de kwestie rondom het vermeende knijpincident tussen Goes en Guillaume voorlopig het gesprek van de dag in de Nederlandse voetbalwereld.