×
Home Nieuws Livescore

Jagiellonia Bialystok verliest generale repetitie voor duel Ajax

Jagiellonia Bialystok verliest generale repetitie voor duel Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 18:32 uur

In de aanloop naar hun eerste ontmoeting met Ajax heeft Jagiellonia Bialystok een teleurstellende generale repetitie gehad. De Poolse kampioen leed een pijnlijke nederlaag in eigen huis tegen Cracovia Krakow, waarbij ze met 2-4 werden verslagen. Deze onverwachte verliespartij zorgde ervoor dat Cracovia Krakow nu de koppositie heeft overgenomen van Jagiellonia in de competitie.

De supporters van Jagiellonia Bialystok keken reikhalzend uit naar de confrontatie met Ajax, maar zullen nu met gemengde gevoelens naar deze wedstrijd toeleven. De ploeg zal extra gemotiveerd zijn om zich te herstellen van de tegenslag tegen Cracovia Krakow en een sterke prestatie neer te zetten tegen de Nederlandse topclub.

De nederlaag tegen Cracovia Krakow zal ongetwijfeld voor de nodige kopzorgen zorgen bij de spelers en staf van Jagiellonia Bialystok. Het is nu aan hen om de knop om te zetten en zich volledig te focussen op de aanstaande uitdaging tegen Ajax. De supporters hopen op een sterke reactie van hun team en zijn benieuwd hoe Jagiellonia Bialystok zal reageren na deze tegenvaller in de competitie.