×
Home Nieuws Livescore

Priske lovend over Milambo: "Groot talent, één verbeterpunt."

Priske lovend over Milambo:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 17:24 uur

Bij Feyenoord heeft trainer Brian Priske zijn bewondering uitgesproken voor de jonge speler Antoni Milambo. De Deense coach ziet in Milambo een groot talent en is onder de indruk van zijn kwaliteiten op het veld. Priske is lovend over de potentie die de speler bezit en gelooft dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het voetbal.

Desondanks benoemt Priske ook een verbeterpunt voor Milambo. De trainer is van mening dat de jonge speler nog aan zijn spelintelligentie kan werken om zich verder te ontwikkelen. Door zijn ervaring en expertise wil Priske Milambo begeleiden en helpen om zijn vaardigheden te verbeteren, zodat hij zijn volledige potentieel kan benutten.

Milambo zelf is blij met de erkenning en steun van zijn coach. De speler is vastbesloten om hard te blijven werken en te leren van de feedback van Priske, zodat hij zijn spel kan verbeteren en een belangrijke rol kan spelen in het team van Feyenoord. Met de steun van zijn coach en zijn eigen vastberadenheid, lijkt Milambo klaar te zijn om zijn talent verder te ontplooien en zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal.