×
Home Nieuws Livescore

Slot's 'bevredigend' debuut bij Liverpool: 0-2 winst op Ipswich

Slot's 'bevredigend' debuut bij Liverpool: 0-2 winst op Ipswich
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 17:00 uur

Arne Slot heeft een veelbelovend debuut gemaakt als manager van Liverpool, zo melden diverse Engelse media. De voormalige AZ-coach leidde The Reds naar een overwinning van 0-2 op Ipswich Town, na een moeizame eerste helft. De Engelse tabloids zijn zo onder de indruk van de prestatie van Slot dat er al wordt gesproken over 'Slot-ball'.

De supporters van Liverpool waren aanvankelijk wat sceptisch over de aanstelling van Slot, maar na de overwinning op Ipswich Town lijkt het vertrouwen in de nieuwe manager snel te groeien. Slot wist zijn spelers in de tweede helft op scherp te zetten, wat resulteerde in twee doelpunten en drie punten voor Liverpool.

De term 'Slot-ball' begint langzaam maar zeker een begrip te worden in het Engelse voetbal. De speelstijl die Arne Slot hanteert, waarbij pressing en aanvallend voetbal centraal staan, lijkt goed aan te slaan bij de spelers van Liverpool. De fans zijn enthousiast over de frisse wind die Slot met zich meebrengt en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder zijn leiding.