×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord maakt vorderingen in contractverlenging Geertruida

Feyenoord maakt vorderingen in contractverlenging Geertruida
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 16:40 uur

Feyenoord zet stappen richting een contractverlenging met Lutsharel Geertruida, zo meldt bronnen binnen de club. Hoewel er nog geen definitief akkoord is bereikt, wordt de mogelijkheid serieus overwogen. De huidige verbintenis van Geertruida bij de Rotterdamse club loopt door tot medio 2025.

Geertruida, die als verdediger een belangrijke rol speelt in het team van Feyenoord, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn sterke optredens. De clubleiding is dan ook vastbesloten om de talentvolle speler langer aan zich te binden en zo te behouden voor de toekomst.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Geertruida's management bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium. Hoewel er nog enkele details moeten worden uitgewerkt, lijkt een contractverlenging steeds dichterbij te komen. Fans van de club hopen dan ook dat Geertruida spoedig zijn handtekening zal zetten onder een nieuw en verbeterd contract, waardoor hij nog vele jaren in het rood-witte shirt van Feyenoord te bewonderen zal zijn.