×
Home Nieuws Livescore

Wolverhampton Wanderers toont interesse in Ajax-speler Forbs

Wolverhampton Wanderers toont interesse in Ajax-speler Forbs
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 16:32 uur

De Nederlandse voetballer Carlos Forbs heeft de aandacht getrokken van de Engelse club Wolverhampton Wanderers. Volgens bronnen van Voetbal International is het slechts een kwestie van tijd voordat Ajax een officiële aanbieding voor de talentvolle speler zal ontvangen.

Forbs, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt op scouts van Wolverhampton Wanderers met zijn recente prestaties op het veld. De club uit de Premier League ziet in de jonge speler een potentiële versterking voor hun team en is vastbesloten om hem naar Engeland te halen.

Ajax, de huidige club van Forbs, bereidt zich voor op een mogelijke transfer van de getalenteerde aanvaller. Hoewel de Amsterdamse club nog geen officiële aanbieding heeft ontvangen, lijkt het erop dat de onderhandelingen tussen beide clubs in een stroomversnelling zullen raken zodra Wolverhampton Wanderers met een concreet bod op de proppen komt.

De toekomst van Carlos Forbs hangt dus in de balans, met zowel Ajax als Wolverhampton Wanderers die strijden om zijn handtekening. Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze transfer saga zich verder zal ontvouwen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de veelbelovende speler.