×
Home Nieuws Livescore

Rick Karsdorp op weg naar vertrek bij AS Roma.

Rick Karsdorp op weg naar vertrek bij AS Roma.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 16:24 uur

Het lijkt erop dat Rick Karsdorp zijn tijd bij AS Roma aan het afsluiten is. De Nederlandse verdediger bevindt zich op een pad dat leidt naar de uitgang van de Italiaanse club. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport heeft AS Roma besloten om de 29-jarige Karsdorp niet in te schrijven voor de Serie A, wat een duidelijke indicatie is dat zijn dagen in Rome geteld zijn. De voormalige Feyenoord-speler staat nu voor de mogelijkheid om elders zijn voetbalcarrière voort te zetten.

Naar verluidt heeft AS Roma besloten dat het tijd is voor Karsdorp om te vertrekken uit de Italiaanse hoofdstad. De verdediger, die in 2017 de overstap maakte van Feyenoord naar Roma, lijkt nu op zoek te moeten gaan naar een nieuwe club om zijn loopbaan voort te zetten. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Karsdorp ongetwijfeld interesse wekken bij verschillende clubs die op zoek zijn naar versterking in de verdediging.

Voor Rick Karsdorp betekent deze ontwikkeling een nieuwe wending in zijn professionele voetbalcarrière. Na een periode bij AS Roma staat de Nederlander nu voor een nieuwe uitdaging en zal hij zijn focus moeten verleggen naar het vinden van een nieuwe club waar hij zijn talenten kan laten zien. Het is afwachten welke club interesse zal tonen in de diensten van Karsdorp en waar zijn volgende bestemming in het voetbal zal zijn.