×
Home Nieuws Livescore

Van Dijk en Gravenberch starten, Gakpo op de bank

Van Dijk en Gravenberch starten, Gakpo op de bank
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 14:32 uur

Liverpool maakt zich op voor het eerste officiële duel onder leiding van nieuwe manager Arne Slot, en de opstelling is bekend. In de basisopstelling staan onder andere Ryan Gravenberch en Virgil van Dijk, die klaar staan om het op te nemen tegen Ipswich Town. Opvallend genoeg zal Cody Gakpo vanaf de bank moeten toekijken in deze wedstrijd.

Echter, niet alle spelers zijn beschikbaar voor dit duel. PSV-target Sepp van den Berg en Joe Gomez ontbreken in de wedstrijdselectie van Liverpool. Dit nieuws zal ongetwijfeld vragen oproepen bij de fans en de media, aangezien zij belangrijke spelers zijn die normaal gesproken een rol van betekenis spelen in het team.

De afwezigheid van Van den Berg en Gomez biedt mogelijk kansen voor andere spelers om zich te laten zien en zich te bewijzen aan de nieuwe coach. Het belooft een interessante wedstrijd te worden waarin Liverpool onder leiding van Arne Slot zijn eerste stappen zet in het nieuwe seizoen. Fans zullen vol verwachting uitkijken naar hoe het team zich zal presenteren en welke spelers zich zullen onderscheiden in dit duel tegen Ipswich Town.