×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Sosa scheiden wegen: Torino nieuwe bestemming

Ajax en Sosa scheiden wegen: Torino nieuwe bestemming
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 14:16 uur

Ajax en Borna Sosa nemen afscheid van elkaar. De Kroatische linksback, die een jaar geleden door Sven Mislintat naar de Nederlandse hoofdstad werd gehaald, zal zijn carrière voortzetten bij Torino. De transfer betekent een nieuwe stap voor Sosa, die hoopt zijn talent verder te kunnen ontwikkelen in de Italiaanse competitie.

Voor Ajax betekent het vertrek van Sosa dat er ruimte vrijkomt voor nieuwe spelers op de linksbackpositie. De club zal nu op zoek moeten gaan naar een vervanger om het vertrek van de talentvolle verdediger op te vangen. Sosa heeft in zijn tijd bij Ajax laten zien over veel potentie te beschikken en zal gemist worden in de selectie.

Torino is verheugd met de komst van Sosa en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. De Italiaanse club hoopt dat de Kroaat zijn kwaliteiten kan laten zien en een belangrijke rol kan spelen in het versterken van de verdediging. Sosa zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft in de Serie A.