×
Home Nieuws Livescore

Wesley Hoedt verruilt Watford voor Saudische club Al Shabab.

Wesley Hoedt verruilt Watford voor Saudische club Al Shabab.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 14:08 uur

Verdediger Wesley Hoedt lijkt een opvallende transfer te gaan maken van Watford naar het Saudische Al Shabab, zo meldt de Saudische sportkrant Al-Riyadiah. De Nederlander was afgelopen seizoen een belangrijke speler voor Watford in de Championship, maar kon niet voorkomen dat de ploeg teleurstellend als vijftiende eindigde.

Hoedt, die eerder onder andere voor Southampton en Lazio Roma speelde, staat nu voor een nieuwe uitdaging in het Midden-Oosten. Al Shabab, een club uit Saoedi-Arabië, lijkt de verdediger graag aan hun selectie toe te voegen. De transfer van Hoedt zou een opvallende stap zijn in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn kwaliteiten in een nieuwe competitie te laten zien.

De 27-jarige Hoedt zal mogelijk snel zijn handtekening zetten onder het contract bij Al Shabab, waarmee hij de overstap maakt naar het buitenland. Voor Watford betekent het vertrek van Hoedt dat zij op zoek moeten naar een vervanger om de defensie te versterken voor het komende seizoen. De transfermarkt belooft dus nog interessante ontwikkelingen voor zowel de Nederlandse verdediger als de Engelse club.