×
Home Nieuws Livescore

PSV twijfelt over vertrek Teze en Boscagli naar Monaco

PSV twijfelt over vertrek Teze en Boscagli naar Monaco
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 13:56 uur

Bij PSV heerst momenteel onzekerheid over de toekomst van verdedigers Jordan Teze en Olivier Boscagli met het sluiten van de transfermarkt in zicht. Hoewel er interesse is vanuit AS Monaco en Brighton, zijn de geboden bedragen nog niet overtuigend genoeg voor de Eindhovenaren. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de biedingen simpelweg niet interessant genoeg zijn om serieus te overwegen.

Jordan Teze en Olivier Boscagli zijn belangrijke spelers in de defensie van PSV en het is begrijpelijk dat de clubleiding kritisch kijkt naar eventuele transfers. Met AS Monaco en Brighton op de loer, zal PSV moeten beslissen of zij bereid zijn om hun talentvolle verdedigers te laten gaan voor de juiste prijs. De fans houden hun adem in terwijl de transferdeadline nadert.

De supporters van PSV hopen dat de clubleiding de juiste beslissingen zal nemen met betrekking tot Teze en Boscagli. Het is een lastige situatie waarin sportieve belangen en financiële overwegingen met elkaar in conflict kunnen komen. PSV zal moeten balanceren tussen het versterken van de selectie en het behouden van hun sterkhouders om succesvol te blijven strijden in zowel de nationale competitie als internationale toernooien.