×
Home Nieuws Livescore

Tom Beugelsdijk zet punt achter profvoetbal en kiest SVV Scheveningen.

Tom Beugelsdijk zet punt achter profvoetbal en kiest SVV Scheveningen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 13:48 uur

Voormalig profvoetballer Tom Beugelsdijk heeft bevestigd dat hij zijn carrière niet zal voortzetten op het hoogste niveau. De geliefde verdediger nam vorig jaar afscheid van het professionele voetbal, maar zal ook komend seizoen niet terugkeren naar de topcompetities. In een interview met Omroep West heeft Beugelsdijk aangegeven dat hij zijn voetballoopbaan zal voortzetten bij tweededivisionist SVV Scheveningen.

Na jarenlang actief te zijn geweest als cultheld van ADO Den Haag, heeft Beugelsdijk ervoor gekozen om zijn voetbalavontuur op een lager niveau voort te zetten. De robuuste verdediger staat bekend om zijn passie, strijd en onverzettelijkheid op het veld, eigenschappen die hem geliefd maakten bij de fans. Met zijn ervaring en karakter zal Beugelsdijk een waardevolle toevoeging zijn voor SVV Scheveningen.

Hoewel Beugelsdijk niet meer te bewonderen zal zijn in de Eredivisie of andere topcompetities, blijft hij vastbesloten om zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen te hangen. De 31-jarige verdediger kijkt ernaar uit om zijn passie voor het spel voort te zetten bij SVV Scheveningen en zijn ervaring over te brengen op de jongere generatie spelers. Fans van Beugelsdijk kunnen dus nog steeds genieten van zijn spel en karakter op de Nederlandse voetbalvelden, zij het op een ander niveau.