×
Home Nieuws Livescore

Chelsea bijna rond met João Félix, Gallagher naar Atlético

Chelsea bijna rond met João Félix, Gallagher naar Atlético
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 09:56 uur

Chelsea staat op het punt om de veelbelovende aanvaller João Félix definitief aan zich te binden. De club uit Londen heeft goede hoop dat de deal dit weekend afgerond kan worden. Félix, die eerder al op huurbasis voor The Blues uitkwam, zal nu naar verwachting een permanente overstap maken naar Stamford Bridge. De voormalige Benfica-speler wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het team van manager Thomas Tuchel.

Terwijl Chelsea werkt aan de komst van Félix, lijkt het erop dat Conor Gallagher een andere weg inslaat. De talentvolle middenvelder, die zijn jeugdopleiding genoot bij Chelsea, lijkt op weg te zijn naar Atlético Madrid. Gallagher, die momenteel wordt gezien als een opkomend talent binnen de Engelse voetbalwereld, lijkt dus een nieuw hoofdstuk te gaan beginnen in zijn carrière bij de Spaanse club.

De transfer van Félix naar Chelsea en de mogelijke overstap van Gallagher naar Atlético Madrid zorgen voor de nodige opwinding binnen de voetbalwereld. Fans van beide clubs zullen gespannen afwachten hoe deze transfers zich verder zullen ontwikkelen en welke impact ze zullen hebben op de prestaties van hun teams in het komende seizoen. Het belooft in ieder geval een interessante periode te worden voor zowel Chelsea als Atlético Madrid en hun supporters.