×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's Manchester United wint openingsduel Premier League

Ten Hag's Manchester United wint openingsduel Premier League
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 09:48 uur

Het debuut van Erik ten Hag als manager van Manchester United in de Premier League is veelbelovend begonnen. De club behaalde een overwinning van 1-0 op Fulham tijdens de seizoensopener op vrijdagavond. De Nederlandse spits Joshua Zirkzee speelde een cruciale rol in de overwinning en werd de held van de avond.

De Engelse media zijn vol lof over de prestaties van The Mancunians onder leiding van Ten Hag. De debutanten van het team kregen speciale aandacht van de media, die hun indrukwekkende optreden op het veld benadrukten. De supporters van Manchester United zijn verheugd over de veelbelovende start van het seizoen en kijken reikhalzend uit naar wat de rest van het seizoen zal brengen.

Met een sterke defensie en een gevaarlijke aanval lijkt Manchester United onder Ten Hag goed op weg om een serieuze uitdager te worden in de Premier League. De fans hopen dat de club deze vorm kan vasthouden en misschien zelfs kan strijden om de titel. De druk op Ten Hag zal toenemen na deze veelbelovende start, maar de Nederlandse manager lijkt vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en successen te behalen in het komende seizoen.