×
Home Nieuws Livescore

Celtic en Werder Bremen strijden om Owen Wijndal

Celtic en Werder Bremen strijden om Owen Wijndal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 09:40 uur

Er is flink wat opschudding in de voetbalwereld nu zowel Celtic als Werder Bremen hun oog hebben laten vallen op Owen Wijndal, de talentvolle linksback van Ajax. Het nieuws, onthuld door de gerenommeerde journalist Anthony Joseph van Sky Sports, heeft de transfergeruchten rondom de jonge verdediger flink aangewakkerd. Ajax lijkt bereid te zijn om Wijndal definitief te laten gaan, wat de interesse van de Schotse en Duitse clubs alleen maar verder heeft aangewakkerd.

Met zijn indrukwekkende prestaties en potentie heeft Owen Wijndal de aandacht getrokken van meerdere Europese topclubs. Zowel Celtic als Werder Bremen zien in de linksback een waardevolle aanwinst voor hun teams en zijn vastberaden om Ajax te overtuigen tot een transfer. De strijd om de handtekening van Wijndal belooft dan ook spannend te worden, met beide clubs die vastbesloten zijn om de verdediger los te weken van de Amsterdamse club.

Voor Ajax zou het vertrek van Owen Wijndal een gevoelig verlies betekenen, gezien zijn groeiende invloed en belangrijke rol in het team. De club zal echter ook de financiële voordelen van een mogelijke transfer in overweging nemen, wat de onderhandelingen met Celtic en Werder Bremen alleen maar interessanter maakt. Het is duidelijk dat de toekomst van Wijndal momenteel het gesprek van de dag is in de voetbalwereld, en de komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over zijn mogelijke overstap naar een nieuwe club.