×
Home Nieuws Livescore

Kenny Tete houdt lippen stijf op transfergeruchten PSV.

Kenny Tete houdt lippen stijf op transfergeruchten PSV.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 09:16 uur

De geruchtenmolen rondom Kenny Tete en een mogelijke transfer naar PSV blijft op volle toeren draaien. De 28-jarige rechtsback heeft echter een veelzeggende reactie gegeven op alle speculaties. Ondanks de aanhoudende berichten over een mogelijke overstap naar Eindhoven, stond Tete afgelopen vrijdagavond gewoon in de basisopstelling van zijn huidige club Fulham. Hiermee lijkt de transfer naar PSV nog lang niet in kannen en kruiken te zijn.

Tete, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een terugkeer naar de Eredivisie, heeft laten zien dat hij zich volledig blijft inzetten voor Fulham. Zijn aanwezigheid in de basisopstelling van de Engelse club spreekt boekdelen over zijn toewijding en professionaliteit. De supporters van PSV zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat er definitief duidelijkheid komt over een eventuele komst van de rechtsback naar hun club.

Hoewel de transfermarkt altijd voor verrassingen kan zorgen, lijkt het er op dit moment niet op dat Kenny Tete binnenkort het shirt van PSV zal dragen. De situatie rondom zijn mogelijke overstap blijft echter een interessant onderwerp van speculatie en discussie onder voetbalfans. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of Tete uiteindelijk toch de stap naar Eindhoven zal maken.