×
Home Nieuws Livescore

Lille OSC richt zich op Arnaut Danjuma na mislopen Moukoko.

Lille OSC richt zich op Arnaut Danjuma na mislopen Moukoko.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 01:56 uur

Het Franse Lille OSC heeft zijn oog laten vallen op Arnaut Danjuma, zo meldt het gerenommeerde Franse voetbalmedium Foot Mercato. Na het mislopen van de transfer van Youssoufa Moukoko, hebben de Fransen snel geschakeld in hun zoektocht naar een nieuwe aanvaller. De gesprekken met Villarreal CF, de huidige club van Danjuma, zijn reeds in volle gang.

Danjuma, een talentvolle Nederlandse aanvaller, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Villarreal en heeft de interesse gewekt van verschillende Europese clubs. Lille OSC ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun team en is vastberaden om de onderhandelingen succesvol af te ronden.

De transfer van Danjuma naar Lille OSC zou een belangrijke stap kunnen zijn in zijn carrière, aangezien de Franse club momenteel op zoek is naar versterkingen om hun positie in de competitie te versterken. Met de gesprekken tussen Lille OSC en Villarreal CF in volle gang, lijkt een overgang van Danjuma naar de Ligue 1 steeds dichterbij te komen. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.