×
Home Nieuws Livescore

Zaakwaarnemer Weghorst: Ajax-transfer nog niet zeker

Zaakwaarnemer Weghorst: Ajax-transfer nog niet zeker
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 00:16 uur

Simon Cziommer, de zaakwaarnemer van Wout Weghorst, heeft recentelijk gesproken over de mogelijke overstap van de spits naar Ajax deze zomer. In een verklaring benadrukte de voormalige middenvelder dat de transfer nog verre van zeker is. Hij gaf aan dat naast Ajax ook andere clubs een reële kans maken om Weghorst binnen te halen.

De geruchten over Weghorst's mogelijke transfer naar Ajax hebben de voetbalwereld in spanning gehouden. De Amsterdamse club staat bekend om zijn ambitieuze aanwinsten en de toevoeging van de ervaren spits zou zeker een versterking zijn voor het team. Echter, Cziommer's opmerkingen suggereren dat de onderhandelingen nog in een vroeg stadium verkeren en dat er nog geen definitieve beslissing is genomen.

Wout Weghorst zelf heeft tot dusver nog niet publiekelijk gereageerd op de transfergeruchten. De spits, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg, heeft een indrukwekkend trackrecord en wordt al geruime tijd in verband gebracht met verschillende topclubs. Het is duidelijk dat zijn toekomst momenteel onderwerp van speculatie is en dat de komende weken cruciaal zullen zijn in het bepalen van zijn volgende bestemming.