×
Home Nieuws Livescore

Excelsior en Vitesse winnen, Jong AZ vernederd in Keuken Kampioen Divisie

Excelsior en Vitesse winnen, Jong AZ vernederd in Keuken Kampioen Divisie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 00:08 uur

Vrijdagavond is de tweede speelronde van de Keuken Kampioen Divisie van start gegaan met opvallende resultaten. Excelsior Rotterdam en Vitesse wisten beide hun eerste overwinningen van het seizoen te behalen, waarmee ze een sterke start maken in de competitie. Excelsior en Vitesse lieten zien dat ze klaar zijn om te strijden voor de topposities in de Keuken Kampioen Divisie.

Echter, niet alle teams hadden een succesvolle avond. Jong AZ kende een zware tegenslag toen ze met maar liefst 6-0 werden verslagen door FC Den Bosch. Een pijnlijke nederlaag voor Jong AZ, die nog op zoek zijn naar hun vorm in het prille seizoen van de competitie. FC Den Bosch daarentegen liet zien dat ze in topvorm verkeren en vastbesloten zijn om dit seizoen hoge ogen te gooien in de Keuken Kampioen Divisie.

De uitslagen van deze speelronde beloven een spannend en competitief seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, waarin de teams tot het uiterste zullen gaan om hun doelen te bereiken. De fans kunnen zich verheugen op meer spektakel en verrassingen in de komende wedstrijden, terwijl de strijd om de titel en promotie naar de Eredivisie steeds intenser wordt.