×
Home Nieuws Livescore

AFC Bournemouth bevestigt recordtransfer Evanilson als Solanke-opvolger

AFC Bournemouth bevestigt recordtransfer Evanilson als Solanke-opvolger
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 17 augustus 2024 00:00 uur

AFC Bournemouth heeft met de komst van Evanilson nu een waardige opvolger voor de vertrokken Dominic Solanke in huis. De Braziliaanse aanvaller is officieel bevestigd als nieuwe aanwinst van The Cherries, die tevens hebben onthuld dat ze een recordbedrag hebben betaald voor zijn diensten.

De supporters van AFC Bournemouth kunnen zich verheugen op de toevoeging van Evanilson aan het team, aangezien hij wordt gezien als een veelbelovend talent met een indrukwekkend potentieel. Met zijn aanwezigheid hopen de clubleiding en fans dat hij een belangrijke rol zal spelen in het aanvalsspel van de ploeg en doelpunten zal bijdragen.

De transfer van Evanilson markeert een belangrijke stap voor AFC Bournemouth, aangezien ze hiermee laten zien dat ze vastbesloten zijn om zich te versterken en competitief te blijven in hun streven naar succes. Met de steun van de fans en het vertrouwen van de clubleiding, zal Evanilson ongetwijfeld zijn best doen om zich te bewijzen en zijn stempel te drukken op het team.