×
Home Nieuws Livescore

Opmerkelijke onthulling: Calvin Stengs' transfer via TransferRoom verrassend

Opmerkelijke onthulling: Calvin Stengs' transfer via TransferRoom verrassend
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 23:48 uur

Het Nederlandse dagblad NRC heeft recentelijk een opvallende onthulling gedaan omtrent de mislukte transfer van Calvin Stengs naar Charlotte FC. Volgens het gerenommeerde handelsblad leek het er aanvankelijk op dat de Amerikaanse club weinig kans maakte om de Nederlandse voetballer binnen te halen. Echter, tot hun verbazing ontdekte Charlotte FC dat het management van Stengs hem aanbood op het TransferRoom platform, wat de situatie aanzienlijk veranderde.

De Amerikaanse club, die aanvankelijk dacht dat het niet haalbaar was om Stengs te contracteren, kreeg een onverwachte wending toen bleek dat de speler beschikbaar was via het TransferRoom systeem. Dit online platform, dat wordt gebruikt voor het faciliteren van transfers tussen clubs en spelers, bracht de mogelijkheid om Stengs naar Charlotte FC te halen binnen handbereik.

De onthulling van NRC werpt een nieuw licht op de transferperikelen rondom Calvin Stengs en zijn mogelijke overstap naar de Verenigde Staten. Het feit dat zijn management hem aanbood op TransferRoom suggereert dat er achter de schermen meer speelde dan aanvankelijk gedacht. Deze ontwikkeling zorgt voor opschudding in zowel de Nederlandse als Amerikaanse voetbalwereld en laat zien hoe moderne technologieën en platforms een steeds grotere rol spelen in het transferproces van professionele voetballers.