×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske versterkt defensie met Hugo Bueno tegen PEC.

Brian Priske versterkt defensie met Hugo Bueno tegen PEC.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 23:16 uur

Trainer Brian Priske van de Nederlandse voetbalclub PEC Zwolle kan tijdens de komende uitwedstrijd rekenen op versterking in de vorm van linksback Hugo Bueno. De talentvolle verdediger wordt tijdelijk overgenomen van Wolverhampton Wanderers en zal naar verwachting direct een belangrijke rol spelen in de defensie van het team. Bueno's komst zorgt voor extra concurrentie op de linksbackpositie en biedt Priske meer opties in zijn opstelling.

Helaas moet Priske het nog wel stellen zonder aanvaller Ibrahim Osman, die eveneens op huurbasis is overgekomen uit de Premier League. De snelle en behendige aanvaller zal vanwege een blessure niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Dit is een tegenvaller voor Priske, aangezien Osman een belangrijke rol speelt in de aanvalslinie van het team en bekend staat om zijn doelgerichtheid en creativiteit.

Desondanks is Priske optimistisch over de kansen van zijn team tegen PEC Zwolle en is ervan overtuigd dat de spelers die wel beschikbaar zijn, het verschil kunnen maken. De trainer benadrukt het belang van teamwork en vastberadenheid om een goed resultaat te behalen in deze belangrijke wedstrijd. Met Bueno als nieuwe aanwinst en de steun van het thuispubliek hoopt Priske op een succesvolle uitkomst en een sterke prestatie van zijn team.