×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda zonder fans naar uitwedstrijd tegen Feyenoord

NAC Breda zonder fans naar uitwedstrijd tegen Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 23:08 uur

NAC Breda heeft een harde klap gekregen van de KNVB tuchtcommissie, die heeft besloten de club te straffen met een uitwedstrijd zonder publiek. Dit betekent dat de supporters van NAC niet aanwezig zullen zijn bij de komende uitwedstrijd tegen Feyenoord. De straf is het gevolg van ongeregeldheden tijdens eerdere wedstrijden, waarbij de fans van NAC betrokken waren.

De tuchtcommissie van de KNVB heeft streng opgetreden tegen NAC Breda vanwege herhaaldelijke incidenten met de supporters. De club uit Breda moet nu de consequenties dragen en zal het moeten doen zonder de steun van hun trouwe aanhang tijdens de belangrijke confrontatie met Feyenoord. Dit zal ongetwijfeld een flinke domper zijn voor zowel de spelers als de fans van NAC.

De straf van een uitwedstrijd zonder publiek is een zware sanctie voor NAC Breda, die hierdoor een belangrijk deel van de sfeer en steun zal missen in De Kuip. Het is een waarschuwing voor de club en haar supporters om zich te gedragen en herhaling van ongeregeldheden te voorkomen. NAC zal nu moeten laten zien dat ze ook zonder de fans achter zich in staat zijn om een goede prestatie neer te zetten tegen Feyenoord.