×
Home Nieuws Livescore

Bologna mengt zich in strijd om Daniele Rugani

Bologna mengt zich in strijd om Daniele Rugani
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 18:08 uur

In de strijd om de handtekening van Daniele Rugani krijgt Ajax geduchte concurrentie uit Italië. Bologna, de Italiaanse club die eerder deze transferzomer al interesse toonde in de centrale verdediger van Juventus, heeft besloten om serieus werk te maken van de transfer. Rugani, die bij Juventus op zoek is naar meer speeltijd, staat hoog op het verlanglijstje van Bologna.

De 26-jarige Rugani wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Juventus, waar hij de afgelopen seizoenen voornamelijk een reserverol vervulde. Ajax leek lange tijd de voornaamste kandidaat om de Italiaanse verdediger binnen te halen, maar nu Bologna zich opnieuw in de strijd mengt, is de situatie veranderd. De club uit de Serie A is vastberaden om Rugani naar Italië te halen en is bereid om de nodige inspanningen te leveren om dit te realiseren.

Voor Ajax betekent de hernieuwde interesse van Bologna een extra obstakel in de jacht op Rugani. De Amsterdamse club zal nu moeten opboksen tegen de Italiaanse concurrentie om de handtekening van de verdediger te bemachtigen. Het belooft een spannende strijd te worden om Rugani, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en mogelijk zijn carrière wil voortzetten in de Serie A. Ajax zal alle zeilen moeten bijzetten om de Italiaanse interesse te overtreffen en Rugani naar de Johan Cruijff ArenA te halen.