×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui verheugd op samenspel met Antony en De Ligt

Mazraoui verheugd op samenspel met Antony en De Ligt
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 17:08 uur

De Nederlandse voetballer Noussair Mazraoui heeft zijn enthousiasme geuit over de mogelijkheid om samen te spelen met Antony en Matthijs de Ligt. Mazraoui heeft al eerder samengespeeld met De Ligt, zowel bij Ajax als Bayern München, en kijkt ernaar uit om opnieuw zij aan zij te staan met de talentvolle verdediger. Daarnaast vormde Mazraoui eerder een succesvol duo met Antony aan de rechterflank tijdens hun tijd bij Ajax.

De ervaring die Mazraoui heeft opgedaan door met De Ligt te spelen, zowel op nationaal als internationaal niveau, zal van onschatbare waarde zijn voor hun samenwerking in de toekomst. De chemie die ze hebben ontwikkeld op het veld belooft een solide basis te vormen voor hun gezamenlijke inspanningen in het team.

Met Antony aan zijn zijde heeft Mazraoui bewezen een dynamisch en effectief duo te vormen. Hun gecoördineerde spel en begrip van elkaars bewegingen hebben hen geholpen om succesvol te zijn in eerdere wedstrijden. De toevoeging van De Ligt aan dit al bestaande partnerschap belooft een versterking te zijn voor het team en een uitdaging voor hun tegenstanders.

Al met al kijkt Mazraoui ernaar uit om zijn vaardigheden en ervaring te bundelen met die van Antony en De Ligt. De potentie voor een sterk en samenhangend team is aanwezig, en Mazraoui is vastbesloten om bij te dragen aan het succes van het team met zijn medespelers aan zijn zijde.