×
Home Nieuws Livescore

Spurs verzekert zich van Kroatisch talent Vusković

Spurs verzekert zich van Kroatisch talent Vusković
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 10 september 2023 21:16 uur

Tottenham Hotspur heeft een opmerkelijke slag geslagen op de transfermarkt. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano staat de club op het punt om de talentvolle Luka Vusković aan te trekken. De 16-jarige Kroaat zal overkomen van Hajduk Split, maar zal direct weer worden terugverhuurd aan zijn huidige werkgever.

Vusković, een veelbelovende centrale verdediger, heeft al indruk weten te maken met zijn optredens in het eerste elftal van Hajduk Split. Hij heeft maar liefst elf wedstrijden gespeeld en heeft daarmee zijn waarde bewezen. Het afgelopen seizoen eindigde de club op de tweede plaats in de Kroatische competitie, wat de interesse van andere topclubs heeft gewekt. Toch ziet Vusković Tottenham Hotspur als de ideale stap in zijn ontwikkeling.

De speler en de club hebben al overeenstemming bereikt, waardoor alleen het papierwerk nog afgerond moet worden. Eenmaal voltooid, zal Vusković bij Hajduk blijven tot hij de leeftijd van achttien bereikt. Pas daarna zal hij zijn opwachting maken in Noord-Londen. Met deze transfer heeft Tottenham Hotspur concurrenten als Chelsea, Manchester City, Liverpool en Paris Saint-Germain weten af te troeven. Het aantrekken van dit talent wordt gezien als een enorme boost voor de club, die onder de nieuwe trainer Ange Postecoglou weer de top wil aanvallen. Het feit dat diverse topclubs zijn afgetroefd, is dan ook een grote opsteker voor Tottenham Hotspur en haar fans.