×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong pas na interlandbreak terug bij Barcelona.

Frenkie de Jong pas na interlandbreak terug bij Barcelona.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 16:32 uur

Na een periode van blessureleed lijkt het erop dat Frenkie de Jong nog even geduld moet hebben voordat hij zijn rentree maakt bij FC Barcelona. Trainer Hansi Flick heeft aangegeven dat de Oranje-international pas na de komende interlandbreak weer in actie zal komen. De Jong, die kampte met een blessure, wordt door Flick met zorg behandeld om zijn revalidatie niet te overhaasten.

De fans van FC Barcelona zullen nog even moeten wachten voordat ze hun geliefde middenvelder weer in actie zien op het veld. Frenkie de Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht, wordt node gemist in het team. Echter, trainer Flick is vastbesloten om geen enkel risico te nemen met de terugkeer van de talentvolle speler.

De Jong zelf is vastberaden om sterker terug te komen en zijn team te ondersteunen in de strijd om de titels. Met zijn positieve instelling en harde werk tijdens de revalidatie, hoopt de Oranje-international spoedig weer van waarde te kunnen zijn voor FC Barcelona. De supporters kijken reikhalzend uit naar zijn terugkeer en zijn vastbesloten om hem met open armen te ontvangen zodra hij weer het veld betreedt.