×
Home Nieuws Livescore

Priske blij met Stengs' kwaliteit na transfersoap bij Feyenoord

Priske blij met Stengs' kwaliteit na transfersoap bij Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 16:24 uur

Feyenoord-coach Brian Priske heeft snel kunnen constateren dat Calvin Stengs definitief een einde heeft gemaakt aan zijn transfersoap. De talentvolle speler liet deze week op het trainingsveld in Rotterdam zien dat hij over uitmuntende kwaliteiten beschikt, wat de coach uiteraard verheugde.

Priske, die onlangs aantrad als hoofdtrainer bij Feyenoord, was onder de indruk van Stengs' prestaties tijdens de trainingen. De 22-jarige aanvaller toonde zijn klasse en liet zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het Nederlandse voetbal. Zijn techniek, snelheid en inzicht vielen positief op bij de coach en medespelers.

Na een periode van onzekerheid rondom zijn toekomst, lijkt Stengs nu volledig gefocust op zijn huidige club. Zijn professionaliteit en toewijding op het trainingsveld hebben indruk gemaakt op Priske, die Stengs ziet als een belangrijke speler voor het komende seizoen. Met zijn talent en drive kan Stengs een waardevolle aanwinst zijn voor Feyenoord en een sleutelrol spelen in het streven naar succes in zowel de nationale competitie als Europese wedstrijden.