×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz lacht om transferperikelen Boscagli: 400 miljoen

Peter Bosz lacht om transferperikelen Boscagli: 400 miljoen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 16:16 uur

Trainer Peter Bosz heeft op ludieke wijze gereageerd op de transfergeruchten omtrent Olivier Boscagli. De coach van de club heeft aangegeven dat hij de verdediger graag binnenboord wil houden, maar dat er wel een prijskaartje aan hangt. Bosz maakte vrijdag een grapje door te stellen dat Boscagli voor een bod van 400 miljoen euro wel mag vertrekken. Een bedrag dat ongetwijfeld de wenkbrauwen van menig voetbalfan zal doen fronsen.

De uitspraak van Bosz zorgde voor de nodige hilariteit binnen de club en onder de supporters. Het is duidelijk dat de trainer de situatie luchtig probeert te benaderen, ondanks de serieuze ondertoon van mogelijke transfers. Boscagli zelf heeft nog niet gereageerd op de uitspraak van zijn coach, maar het lijkt erop dat de verdediger voorlopig nog in de plannen van Bosz voorkomt.

De transferperiode is in volle gang en clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties. Voor Bosz en zijn team is het zaak om de rust te bewaren te midden van alle speculaties. Of Boscagli daadwerkelijk voor 400 miljoen euro verkocht zal worden, valt nog te bezien. Voor nu lijkt het vooral een ludieke opmerking te zijn om de gemoederen te sussen en de focus op het voetbal te houden.