×
Home Nieuws Livescore

Marcel Brands reageert op transferperikelen rond Oliver Boscagli.

Marcel Brands reageert op transferperikelen rond Oliver Boscagli.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 16:08 uur

Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, heeft openlijk gereageerd op de recente transfergeruchten omtrent verdediger Oliver Boscagli. De 26-jarige Fransman heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Engelse club Brighton & Hove Albion, maar PSV staat niet te springen om hem te laten gaan. Brands benadrukte dat Boscagli een belangrijke speler is binnen de selectie en dat de club vastbesloten is om hem te behouden.

De transferperikelen rond Boscagli hebben de gemoederen flink bezig gehouden in Eindhoven. De verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een steunpilaar in de defensie van PSV en zijn vertrek zou een gevoelige klap zijn voor de club. Brands gaf aan dat PSV er alles aan zal doen om Boscagli te behouden en dat er geen concrete onderhandelingen met Brighton & Hove Albion hebben plaatsgevonden.

Hoewel Boscagli zelf graag de overstap naar de Premier League wil maken, lijkt PSV vooralsnog niet van plan om water bij de wijn te doen. De club heeft vertrouwen in de kwaliteiten van de verdediger en ziet hem als een onmisbare schakel in het team. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of er uiteindelijk een oplossing gevonden kan worden die voor alle partijen acceptabel is.